Wie zijn wij

Wij zijn Watson … Je kent Watson misschien wel als de trouwe kompaan van Sherlock Holmes. Hij is de slijpsteen waaraan Sherlock
zijn briljante geest scherpt – en daardoor boven zichzelf uitstijgt.

Net zoals Watson, streven wij ernaar om blijvende en betekenisvolle verbeteringen te realiseren voor onze klanten.

People performance

Wat is onze missie !

Bij Watson hebben we een duidelijke missie: de IT-Service Management professional in jouw organisatie in hun kracht zetten en versterken.

We zien onszelf niet alleen als experts, maar ook als je partner. We zijn pas echt blij als jij zo tevreden bent met onze dienstverlening dat je onze ambassadeur wilt worden.

Ben je klaar om samen met ons je IT-Service Management naar een hoger niveau te tillen?

Begrijp gedrag en krijg grip op succes

We bieden praktische en vernieuwende IT-Service management oplossingen. Deze ondersteunen je medewerkers optimaal, zodat ze in hun kracht komen en hun werk zo goed en leuk mogelijk kunnen uitvoeren. Onze focus ligt op de ontwikkeling van individuen en teams. We doen dit door middel van intensieve training, coaching, begeleiding en expertise (voordoen – samen doen – zelf doen).

Onze focus: de mens en het gedrag

In onze verbeteraanpak staat de mens, de communicatie en het gedrag centraal. Dit levert gegarandeerd een blijvend resultaat op voor de organisatie, de medewerkers én de teams. Verbeteringen worden daadwerkelijk verankerd, met een aantoonbare en blijvende impact.

Wanneer jouw klanten optimaal tevreden zijn, dan pas is voor ons de opdracht geslaagd.

Business,People,Happy,Showing,Team,Work,And,Giving,Five,After

Hoe kunnen we je helpen ?

Net zoals Watson de steunpilaar is voor Sherlock, willen wij de steunpilaar zijn voor onze klanten. Voor ons begint elke IT-Service management verbetering met de mens. We maken gebruik van succesvol bewezen IT-Service Management methoden die structuur bieden. Zo kunnen we ons richten op de mens en het gedrag.

Wij maken IT-Service Management weer praktisch en ondersteunen je in het steeds efficiënter en effectiever maken van je werkwijzen, met onze mensgerichte aanpak.

Een unieke aanpak die gedragen wordt door jarenlange ervaring in IT-Service Management en wetenschappelijke gedragsdeskundigheid. Dit combineren wij met een ongekende passie om mensen en organisaties continu te verbeteren.

Wil je samen met ons je IT-Service Management naar nieuwe hoogten brengen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

You can be your own guiding star with our help!

Start vandaag nog met een van onze opleidingen.